Faciliteiten

Wanneer u arriveert bij Paradise Club kunt u tegen de entreeprijs van €25,- onbeperkt genieten van de standaard faciliteiten. U kunt daarnaast gebruik maken van de kluisjes voor uw bezittingen, handdoeken en frisdrank zijn eveneens inbegrepen in de entreeprijs. Een bezoek aan Paradise Club Den Haag is altijd een aangename ervaring, geniet van al onze faciliteiten.

Cocktailbar

Schuif aan voor een heerlijk drankje en knoop een gezellig gesprek aan met onze sexy dames. U kunt in de cocktailbar geheel vrijblijvend in een ongedwongen sfeer kennis maken met al onze dames. Een goed gesprek was nooit eerder zo opwindend.

Sexclub Paradise Club Den Haag
Sexclub Paradise Club Den Haag

Sauna

Ga voor wellness en ontspanning in onze sauna. Ontspanning wordt opwinding in de Finse sauna of het Turks stoombad. U bent hier in de gelegenheid met uw date een stapje verder te gaan, de hitte die ontstaat komt echt niet alleen van de sauna!

Zwembad

Geniet van ons heerlijk verwarmde binnenbad in Griekse stijl. Het water heeft altijd een temperatuur van ongeveer 30 graden. U kunt hier niet alleen een baantje trekken, hier mag uw fantasie de vrije loop krijgen en mag u een stapje verder gaan.

Sexclub Paradise Club Den Haag
Sexclub Paradise Club Den Haag

Privé kamers

Breng uw bezoek naar het volgende niveau door één van onze luxe privé kamers te bezoeken. In deze ruimtes komen al uw dromen waar. Neem een date mee of vraag een dame van Paradise Club om u te vergezellen. Beide is natuurlijk ook mogelijk! Wat in onze privé kamers plaatsvindt blijft in de kamer, laat uw fantasieën de vrije loop!

Zaalverhuur

Bij Paradise Club Den Haag beschikken we over een een volledige vergunning (seksinrichting en horeca) waardoor we ook zalen mogen verhuren voor erotische feesten, gangbang’s en kinky party’s. Via onze website kondigen we onze evenementen aan, u kunt zelf ook een zaal huren voor een erotisch feest, swingers party of een andere kinky party. Informeer naar de mogelijkheden.

Sexclub Paradise Club Den Haag