Kamers

Sfeervolle, luxe kamers om te genieten

Kamers

Wanneer de klik daar is, in onze publieke ruimtes kunt u zich vervolgens verder laten verwennen in één van onze luxe privé kamers. Bekijk de tarieflijst voor de kamerverhuur. Houdt er rekening mee omdat de tarieven voor de dames richtprijzen zijn, de kosten worden apart afgerekend met de dame of dames die u zullen vergezellen. Spreek daarom vooraf met de dames de prijs en de mogelijkheden af. Het is mogelijk om met pin, creditcard en contant geld te betalen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk hier onze virtuele rondleiding en sfeerimpressie

Romantiek in Paradise Club

Treed binnen in een ruimte die sfeervol verlicht is. Bewonder het mooie interieur met veel rood, velours, goudkleurige details en zachte bekleding. Dit is de ideale omgeving voor een romantisch samenzijn, met één van de aantrekkelijke dames in de Paradise Club, of met je eigen partner of date. Laat je langzaam overweldigen in een erotisch avontuur tot het onvermijdelijke hoogtepunt.

Sexclub Paradise Club Den Haag
Sexclub Paradise Club Den Haag

Stijlvol in de Jungle

Ben je opgewonden en kun je niet wachten om eens heerlijk te genieten? Kies dan voor een privé kamer die is verlicht met een stijlvolle kroonluchter en ingericht met een luxueus bed die klaar staat voor een avontuur gevuld met passie. Neem die dame mee met een bruisende blik in haar ogen, die als een tijger aan al uw wensen zal voldoen. Maak het helemaal spannend met een extra partner voor een onvergetelijke ervaring waar u nog lang van zult nagenieten.

Duistere Gevoelens

Wilt u zich overgeven aan uw diepste en meest duistere gevoelens? De grenzen van lust en genot opzoeken? Ook BDSM liefhebbers zijn welkom in onze “kerker” waar alles mogelijk is. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met BDSM of deze erotische belevenis eens wilt proberen, bij Paradise Club worden uw diepste fantasieën werkelijkheid.

Kom zelf een kijkje nemen en kies de privé kamer die het beste past bij uw stemming en verlangens.

Paradise sexclub privehuis den haag